20 december 2020 – facturen

In de afgelopen periode heb ik verschillende passen en een app uitgeprobeerd om mijn Zoe op te laden. En het is me niet altijd duidelijk wat me dat kost. Vooral omdat niet alle sessie zichtbaar worden in de app of op de website.

Hierdoor lijkt het wel of elektrisch rijden erg voordelig is. Er zijn wel duidelijk verschillen tussen de passen en apps.
De Smoov app heb ik aan mijn creditcard gekoppeld, dus bij het laden aan een Allego laadpaal werd onmiddellijk het bedrag bij de creditcard in rekening gebracht.
De Shell / Newmotion laadpas laat in de app zien welke sessies er zijn geweest, maar een van de sessies (van inmiddels een week geleden) is daar nog altijd niet naar boven gekomen. Over november 2020 heb ik ook daadwerkelijk de factuur (automatisch) betaald.
En het laden met de laadpas van Engie/EV-Box lijkt helemaal niets te kosten, niet bij een Allego laadpaal en ook niet bij EV-box laadpaal.

Binnenkort wordt en een maand (en een jaar) afgesloten, dus wellicht dat er dan nog wat laadbeurten in rekening worden gebracht.